Αυστηρή μαμά η Βικτόρια Μπέκαμ!

Αυστηρή στη διαπαιδαγώγηση των τριών παιδιών της, όσον αφορά την αξία των χρημάτων αποδεικνύεται η πολυεκατομμυριούχος Victoria Beckham.

Και, μάλιστα, φαίνεται, ότι "το έχει πάρει πολύ ζεστά" το θέμα αυτό, αφού τα μαθήματα οικονομίας ξεκινούν από νωρίς το πρωί, πριν ακόμα τα παιδιά της πάρουν το πρωινό τους γεύμα.

Ειδικά την περίοδο αυτή, που η οικογένεια Μπέκαμ έχει μετακομίσει στο Λος Αντζελες, η πρώην Spice Girl και μητέρα των τριών αγοριών, του 11χρονου Brooklyn, του 8χρονου Romeo και του 5χρονου Cruz, έχει βαλθεί να τους μάθει τη διαφορά του δολλαρίου απο τη στερλίνα, αλλά και πόσο κοστίζουν πλέον τα πράγματα, που αγοράζουν καθημερινά σε δολλάρια.

Έτσι, η σύζυγος του διάσημου ποδοσφαιριστή David Beckham αρχίζει απο τις 6 το πρωί να παίζει παιχνίδια οικονομίας με τους γιούς της και, για να το καταφέρει αυτό, ξυπνάει ακόμα πιο νωρίς από τα παιδιά της, σημειώνει σε Post-it διάφορες τιμές προϊόντων και τα κολλάει πάνω στις αντίστοιχες συσκευασίες τους, στο γάλα, στο ψωμί, στα δημητριακά.

Και όπως χαρακτηριστικα δηλωνει η ίδια: «Τους λέω ότι σήμερα θα αγοράσουν μόνοι τους το πρωινό τους. Τους δίνω κάποια χρήματα να κρατά ο καθένας τους και κάθε φορά που ζητούν –για παράδειγμα- δημητριακά, τους ζητάω το αντίτιμο, λέγοντάς τους: «τα δημητριακά κοστίζουν 1 δολλάριο και 20 σεντς!»

Είδατε, λοιπόν, πώς κάνουν τα λεφτά οι διάσημοι...;